В Закарпатській області раніше судимий міжгірець знову попався на крадіжці

В Закарпатській області раніше судимий міжгірець знову попався на крадіжці

12.10.13 09:39 0 921
Правду кажуть в народі: хто краде – той тюрми не мине. Молодий житель Міжгір′я, маючи за плечима вже три судимості, буде в черговий раз хлебтати тюремну баланду…

На початку серпня протягом двох днів у Міжгір”ї трапилися дві крадіжки. Завдяки професійним діям працівників Міжгірського райвідділу міліції вдалося встановити особу крадія, ним виявився 30-річний місцевий мешканець Федір.

Серед ночі він, розбивши віконне скло, проник у ковбасний цех, що належить райспоживспілці. У приміщенні злодію впали в око кілька металевих комплектуючих деталей для агрегату, призначеного для виготовлення ковбасної продукції. Їх він і поцупив.

За кілька днів зловмисник скоїв новий злочин. Хильнувши для «хоробрості» горілки, він серед білого дня перестрибнув через огорожу і проник на територію дворогосподарства одного з будинків по вул.Гагаріна в райцентрі. На цей раз злодій викрав провідникову обмотку електрозварювального апарату кустарного виробництва.

Невдовзі зловмисника затримали. За інформацією начальника Міжгірського райвідділу міліції полковника Юрія Пеци, затриманий молодик має за плечима аж три судимості за різними статтями ККУ. Однак замість того, щоб покаятися і стати на шлях виправлення, він знову схибив.

Наразі суд обрав стосовно підозрюваного запобіжний захід - утримання під вартою і, скоріш за все, йому знову доведеться побувати на тюремних нарах.

Сумнівів відносно його останніх злочинних походеньок нема – у розкритті крадіжки сприяв відеозапис камери відеоспостереження, де чітко зафіксовано особу зловмисника.

Марія НЬОРБА,

Міжгірський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ...
Наступна новина: Заява фракції ВО ...

КОМЕНТАРІ