В Івано-Франківській області забрати дітей з вулиці

В Івано-Франківській області забрати дітей з вулиці

12.10.13 08:07 0 990
Прикарпатськими працівниками кримінальної міліції у справах дітей спільно із Косівським осередком Федерації самбо та дзюдо було ініційовано залучення до спортивних занять неповнолітніх Косівщини.

Зокрема, тренер із дзюдо та самбо Дмитро Бобяк зголосився на громадських засадах проводити спортивні заняття для дітей Косівщини, які перебувають на обліку в ОВС. Спортсмен із 20-річним стажем вважає, спорт є найкращою мотивацією для дітей проводити свій час в правильному руслі. «Лише так,- каже чоловік, - ми заберемо дітей із вулиці та попередимо на майбутнє вчинення можливих кримінальних правопорушень. Спортивна дисципліна виховує особистість та вкладає в неї достойні життєві пріоритети».

З цієї нагоди обласним УМВС було прийнято рішення про забезпечення юних спортсменів відповідним обмундируванням. Неповнолітнім, які знаходяться на обліку в міліції, а також косівським учасникам дитячого громадського об’єднання «Юний міліціонер Прикарпаття» правоохоронці вручили спортивні куртки.

За словами начальника кримінальної міліції у справах дітей майора міліції Алли Лемчак ця ініціатива підтримана керівництвом управління міністерства внутрішніх справ в Івано-Франківській області та не є «одноразовою» акцією. Залучення неповнолітніх до спорту є одним із головних і найважливіших завдань служби КМСД. Адже дитячу злочинність потрібно попереджати, вживаючи профілактичних заходів вже в самому її зародку.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові прагнуть до ...

КОМЕНТАРІ