В Івано-Франківській області "Юні міліціонери" проти "юних правопорушників"

В Івано-Франківській області "Юні міліціонери" проти "юних правопорушників"

12.10.13 08:27 0 870
На Коломийщині учасники дитячої громадської організації «Юний міліціонер Прикарпаття» грали у міні-футбол з правопорушниками, які перебувають на обліку в міліції та учнями загальноосвітніх шкіл Коломиї. Мета спортивної події - пропаганда здорового способу життя та залучення підлітків до занять спортом.

Вже вдруге у Коломиї організовують таку футбольну зустріч. Перша відбулася 1 червня та була приурочена Дню захисту дітей. Тоді домовилися – добру традицію продовжуватимуть. Цього разу турнір з міні-футболу теж проходив на спортивному майданчику 8-ої школи. У змаганнях взяли участь футболісти коломийських загальноосвітніх шкіл № 4 і № 8, а також районного осередку дитячого об’єднання «Юний міліціонер Прикарпаття» та підлітки, які перебувають на обліку в міліції.

Минулого разу «Юним правопорушникам», все ж забракло зіграності, й вони програли всі матчі. Це додало хлопцям спортивного завзяття та азарту. Капітан розповів, що все літо команда тренувалася аби покращити результат. Впевнено почувалися і Юні міліціонери. У їхній команді багато хлопців, які грають у футбол з дитинства, тому у своїй перемозі були впевнені, тим паче їх друзі з об’єднання.

За результатами змагань перше місце посіла команда 4-ї школи, другими стали юні міліціонери, і третє місце здобула команда хлопців, які стали на шлях виправлення. Але без призів не залишилася жодна команда. Всі отримали у подарунок футбольні м’ячі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ