В Івано-Франківській області стали відомі імена переможців другого етапу конкурсу "Напиши листа міліціонеру"

В Івано-Франківській області стали відомі імена переможців другого етапу конкурсу "Напиши листа міліціонеру"

12.10.13 08:48 0 976
Широкомасштабна просвітницька акція для дітей "Лист міліціонеру" дала свої перші результати. На Прикарпатті було обрано три найкращих листи.

Третє місце було присвоєно учню 4-А класу Долинської ЗОШ №6 Олегові Гладуну. На другому опинились брат та сестра, учні Івано-Франківської гімназії №2 5-В класу Еміль та Сабіна Гасімови. Головним призером став учень 3-Б класу Городенківської ЗОШ №1 Максим Мілинець. За найцікавіші листи дітей нагородили пам’ятними дипломами та подарунками.

За умовами акції всі діти загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл та ліцеїв - учні 3-5 класів упродовж з 1 вересня по 1 грудня цього року можуть написати свої листи співробітникам міліції.

Важливо, щоб творчий лист виражав власні погляди і роздуми дитини. Наприклад, побажання, відгуки або ж власні погляди щодо того, яким має бути справжній міліціонер, а також у яких випадках він може прийти на допомогу.

Найцікавіші листи будуть надруковані на шпальтах тижневика МВС України ,,Іменем Закону” та на відомчих сайтах МВС України. Автори найцікавіших робіт будуть запрошені на проведення святкових заходів, присвячених Дню міліції та нагородженні цінними призами та подарунками.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ