Представники ініціативної групи Львівського міського управління міліції долучаться до роботи міжнародного круглого столу

Представники ініціативної групи Львівського міського управління міліції долучаться до роботи міжнародного круглого столу

12.10.13 08:22 0 842
Пріоритетним напрямом роботи міліції Львова є профілактика злочинності. Одним з основних заходів протидії вчиненню правопорушень є співпраця з соціальними центрами і послідовне вирішення проблем маргіналізованих верств суспільства.

Основний акцент правоохоронці роблять на обмін досвідом, адже багато корисного та дієвого вже функціонує у інших державах. Тому багато можна почерпнути і запровадити у нас.

Тож, 11 жовтня 2013 року о 9.30 керівництво та ініціативна група Львівського міського управління міліції долучаться до роботи круглого столу.

В рамках проведення Регіональної Ради «Емаус Європа» відбудуться заходи учасниками яких будуть представники Міжнародного руху «Емаус» з 16 країн світу (Франції, Великобританії, Голландії, Польщі, Італії, Іспанії, Португалії, Німеччини, Данії, Швеції, Фінляндії, Швейцарії, Бельгії, Боснії і Герцеговини, Румунії та України), представники Міністерства соціальної політики, міської влади Львова та ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги “Оселя”».

Прес – служба Львівського міського управління міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ