У Львівській області Віктор Шемчук зустрівся із заступником Міністра економіки Польщі Анджеєм Дихою

У Львівській області Віктор Шемчук зустрівся із заступником Міністра економіки Польщі Анджеєм Дихою

12.10.13 10:15 0 826
Під час роботи ХІІІ Міжнародного Економічного Форуму у м. Трускавці, голова Львівської ОДА Віктор Шемчук провів зустріч із заступником Міністра економіки Польщі Анджеєм Дихою.

Очільник області привітав гостей на Львівщині та від імені галичан подякував польському народу, Президенту та Уряду Польщі за лобіювання інтересів України в Європі.

«Наступний крок у нашій співпраці – знайти ту модель, за якої ми змогли б позбутись кордонів та візового режиму, щоб це дало нам змогу найближчим часом стати повноправними партнерами з польськими сусідами у європейській спільноті», – відзначив В.Шемчук.

На думку Анджея Дихи, ітеграція України в Європу – це єдиние правильнее рішення для розвитку країни: «Україна – це край великих можливостей. Але щоб жити за європейськими стандартами, користуватися всіми перевагами, потрібно зробити ще дуже багато. І підписання угоди з Європейським Союзом – це один з надзвичай важливих кроків», – сказав А. Диха.

Він також відзначив, що весь світ спостерігає за Україною, оскільки зближення нашої держави з Європою особливо позначиться на глобальній політиці та економіці.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ