Львівщина презентує найбільші курортні центри регіону на Міжнародній курортній виставці «Україна цілий рік – 2013»

Львівщина презентує найбільші курортні центри регіону на Міжнародній курортній виставці «Україна цілий рік – 2013»

12.10.13 11:21 0 892
Впродовж 11-12 жовтня 2013 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) проходить Міжнародна курортна виставка «Україна цілий рік – 2013».

Метою проведення заходу є представлення санаторно-курортних можливостей регіонів України, презентація санаторно-курортних закладів та їх послуг, промоція лікувальних та оздоровчих можливостей курортів.

З метою популяризації санаторно-курортного потенціалу Львівщини, її унікальних та цілющих лікувальних, кліматичних та оздоровчих факторів департаментом міжнародного співробітництва та туризму обласної державної адміністрації облаштовано експозиційну площу «Курорти Львівщини», на якій представлено санаторно-курортну сферу області, презентовано найбільші курортні центри регіону, зокрема, Трускавець, Моршин, Східницю, Немирів, Шкло, Великий Любінь та Розлуч.

Учасникам та відвідувачам виставки представлено широкий спектр лікувальних та оздоровчих послуг, які пропонують санаторно-курортні заклади області, їх спеціалізація, а також інновації та новітні методики лікування та оздоровлення, такі як магнітотерапія, «соляні кімнати», світлотерапія, професійні та кваліфіковані медики працюють на УЗД-апаратах експерт класу, які дозволяють передавати інформацію про обстеження в режимі он-лайн.

Загалом, уже традиційно курорти Львівщини завдяки своїй унікальності та лікувальним можливостям викликають велику увагу серед учасників та гостей виставки, що свідчить про високий рівень розвитку санаторно-курортної галузі області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: микола Романюк ...
Наступна новина: Борис Клімчук: Збереження ...

КОМЕНТАРІ