У Львівській області Віктор Шемчук привітав учасників ХIII Міжнародного Економічного Форуму у Трускавці

У Львівській області Віктор Шемчук привітав учасників ХIII Міжнародного Економічного Форуму у Трускавці

12.10.13 10:47 0 895
«Я переконаний, що в цій залі немає скептиків, які ставлять під сумнів Євроінтеграційні прагнення України. І кожен державний менеджер підтримує ініціативи Президента та Уряду України, спрямовані на підписання Угоди про Асоціацію з ЄС. Я бачу серед нас багато друзів, партнерів інших держав, які підтримують нас . Неодноразово наголошував, що Львівщина – ворота у Європу. Маю надію, що незабаром ці ворота відчиняться повністю і тоді наш край із успішним туристичним потенціалом стане територією стабільного економічного зростання.», – про це у вітальному слові до учасників ХIII Міжнародного Економічного Форуму зазначив голова Львівської облдержадміністрації.

Окрім цього, очільник області закликав присутніх інвесторів активніше долучатися до збереження нашої культурної спадщини, інфраструктури нашого краю.

« Львівщина перебуває на другому місці за інвестиційною привабливістю серед решти регіонів України. Сподіваюся, невдовзі наш край посяде першу сходинку за кількістю та якістю інвестиційних проектів», – підсумував Віктор Шемчук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині влада, ...
Наступна новина: Продукція волинських ...

КОМЕНТАРІ