У Львові українофоби через суд намагаються скасувати соціяльні виплати ветеранам українського визвольного руху

У Львові українофоби через суд намагаються скасувати соціяльні виплати ветеранам українського визвольного руху

12.10.13 09:25 0 866
У провадженні Галицького районного суду Львова перебуває справа про скасування ухвали Львівської міськради, якою передбачено доплати до пенсій ветеранам Української Повстанської Армії та колишнім воїнам Першої Української Дивізії "Галичина" Української Національної Армії. Про це 11 жовтня 2013 року повідомив голова постійної комісії депутатської діяльности та законности Львівської міської ради свободівець Любомир Мельничук.

Як розповів депутат, провадження у цій справі відкрили за позовом представника українофобської організації "Антифашистський комітет України" Олександра Калинюка, а перше судове засідання у справі вже призначили на 13 листопада 2013 року.

"Напередодні 71-ї річниці створення Української Повстанської Армії представники промосковських сил вирішили спробувати заблокувати засоби соціяльного захисту ветеранів українського визвольного руху, що діють у Львові. Один із представників українофобських організацій подав позовну заяву до Галицького районного суду м. Львова, у якій просить скасувати встановлені з ініціятиви фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді доплати до пенсій ветеранам Української Повстанської Армії та колишнім воїнам Першої Української Дивізії "Галичина" Української Національної Армії у розмірі 1000 гривень", – повідомив Любомир Мельничук.

Націоналіст також додав, що представник фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді обов'язково представлятиме громаду міста у цьому судовому процесі та відстоюватиме право ветеранів визвольних змагань на належний рівень соціяльного захисту.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ