В рамках відзначення 200-ліття від дня народження Т.Шевченка у Санкт-Петербурзі пройдуть дні Львова

В рамках відзначення 200-ліття від дня народження Т.Шевченка у Санкт-Петербурзі пройдуть дні Львова

12.10.13 08:36 0 806
Ініціативу проведення такого заходу висловив Віктор Шемчук під час зустрічі із Старшим радником Посольства Російської Федерації в Україні Ігорем Севастьяновим. Зазначимо, що на зустрічі також був присутній Генеральний консул РФ у Львові Олег Астахов.

Під час перемовин із представниками Російської делегації керівник Львівської ОДА окреслив привабливі сторони розвитку інвестицій на Львівщині.

«У нас у Львові є чудовий аеропорт, який потребує навантаження. Ми пропонуємо продумати розумну логістику із авіасполученням між Львовом та містами Російської Федерації. Адже не секрет, що росіяни вже давно активно відвідують наш край, то ж туристичний напрям між двома державами слід розвивати», – зазначив Віктор Шевчук.

Окрім цього очільник Львівщини та представники делегації із Російської Федерації попередньо домовилися про організацію днів Львова у Санкт-Петербурзі, а також днів Санкт-Петербурга у Львові. Перший захід повинен відбутись в рамках відзначення 200-ліття від дня народження Шевченка. Водночас дні Санкт-Петербурга у Львові будуть присвячені 100-річчю від початку Першої Світової війни – в рамках заходу відбудеться виставка робіт художників, які зображали на своїх полотнах пост воєнні міста.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ