Голова Львівської ОДА готовий сприяти розвитку компанії SAMSUNG на Львівщині

Голова Львівської ОДА готовий сприяти розвитку компанії SAMSUNG на Львівщині

12.10.13 12:36 0 811
Віктор Шемчук готовий зустрітись із представником компанії SAMSUNG задля налагодження співпраці компанії на Львівщині.

Про це повідомлялось 11 жовтня під час зустрічі в рамках XIII Міжнародного Економічного Форуму голови ОДА Віктора Шемчука з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіка Корея в Україні Кім Ин Цжун.

Зокрема Віктор Шевчук наголосив, що на співпраця між Львівщиною та Республікою Корея є недостатньо налагодженою. Тому потрібно спільно ще багато працювати в цьому напрямку.

Своєю чергою, Кім Ин Цжун відзначив, що в Україні вже реалізується декілька великих проектів. Зокрема, компанія SAMSUNG добре представлена у м. Харків.

«Ця потужна корейська компанія прагне мати своє представництво у Львівському регіоні, а тому я як Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні прошу Вас посприяти у реалізації цього задуму», – зазначив пан Посол.

Голова ОДА запевнив гостей, що особисто зустрінеться із представником SAMSUNG аби зрушити це питання з мертвої точки: «Ми запрошуємо Корейських інвесторів до співпраці і гарантуємо їм особисту опіку та офіційне сприяння», – запевнив очільник Львівщини.

Також Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні наголосив, що багато компаній з Кореї захочуть інвестувати в економіку України та Львівщини зокрема після підписання України Угоди Про Асоціацію з ЄС.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ