В Житомирській області протягом доби рятувальники вилучали тіло водія із пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля та надавали допомогу іноземцю

В Житомирській області протягом доби рятувальники вилучали тіло водія із пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля та надавали допомогу іноземцю

12.10.13 08:23 0 813
10 жовтня близько 17:00 неподалік села Перлявка Житомирського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення двох автомобілів загинула одна особа.

Рятувальники, які прибули на місце події дізнались, що легковик Skoda Octavia зіткнувся з KIA Cerato, що рухалася у зустрічному напрямку. Водій останньої не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся зі Skoda. Водій Skoda Octavia отримав тілесні ушкодження.

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Управління ДСНС області за допомогою спеціального обладнання виконував роботи по вилученню тіла загиблого водія із пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля KIA Cerato. На щастя всередині транспортного засобу більше нікого не було.

Цього ж дня близько 16:00 неподалік села Болярка Олевського району відділенням 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини районного центру проводились роботи по вилученню вантажного автомобіля з кювету. До служби порятунку «101» зателефонували очевидці події, які прийшли на допомогу водію. Прибулі бійці ДСНС встановили, що водій є громадянином Польщі. Чоловік пересувався по трасі у напрямку Київ-Ковель та раптово зійшов з дороги.

Рятувальники за допомогою буксирування та спеціального обладнання вилучили вантажівку з кювету. Значну допомогу під час дій надзвичайників надавали місцеві жителі.

У ДСНС у Житомирській області

Фото: zhitomir.info
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ