На Дніпропетровщині нагородили громадянина, який допоміг розкрити вбивство

На Дніпропетровщині нагородили громадянина, який допоміг розкрити вбивство

12.10.13 08:00 0 802
Вгледівши на вулиці чоловіка з візком, громадянин запідозрив крадіжку та зацікавився вантажем перехожого. У візку виявилося мертве тіло. Про свою знахідку чоловік повідомив до міліції. За допомогу у розкритті вбивства начальник ГУМВС України у Дніпропетровській області Віктор Бабенко заохотив пильного чоловіка.

7 жовтня близько 10-ї години вечора 55-річний громадянин, що вийшов на подвір’я власного будинку у с. Сурсько-Литовське Дніпропетровської області. Дорогою йшов невідомий чоловік, який тягнув за собою візок. У пенсіонера майнула думка, що такої пізньої години з візком може йти крадій. Він вийшов на вулицю і направився у бік підозрілого чоловіка, однак останній залишив візок та втік. Оглянувши вантаж, пенсіонер виявив у ньому тіло невідомої жінки, замотане у простирадло. Про свою знахідку чоловік негайно повідомив до органів внутрішніх справ.

Працівники міліції, що виїхали на місце пригоди, встановили особу померлої жінки – нею виявилася місцева 46-річна мешканка. Вони з’ясували, що за годину до смерті, після спільного розпиття спиртних напоїв разом із співмешканцем, жінка почала готувати вечерю. Чоловіку не сподобався смак страви, через що він повалив її на підлогу, схопив руками за шию та почав душити, поки жінка не перестала подавати ознак життя. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник загорнув тіло у простирадло, поклав на візок та повіз до р. Сура. Дорогою його помітив односелець - наляканий чоловік кинув візок з тілом та повернувся до місця мешкання.

Наразі зловмисника затримано. Його дії кваліфіковано слідчими за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

ВЗГ ГУМВС України у Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГУ Міндоходів у ...
Наступна новина: В Ужгороді наркоман обікрав ...

КОМЕНТАРІ