Правоохоронці Прикарпаття затримали двох громадян за підозрою у скоєнні ряду крадіжок

Правоохоронці Прикарпаття затримали двох громадян за підозрою у скоєнні ряду крадіжок

12.10.13 08:05 0 838
З початку року до Косівського райвідділу міліції, Івано-Франківська область, почали надходити повідомлення про крадіжки із помешкань та магазинів. Викраденим ставали автомагнітоли, ноутбуки, фотоапарати, ювелірні вироби, мобільні телефони, годинники, комп’ютерні комплектуючі.

Оперативно-розшуковими заходами було встановлено особу двох підозрюваних. Ними стали 33-річний житель Івано-Франківська, двічі судимий за крадіжки та 31-річний житель Косова, також раніше судимий за крадіжку у великих розмірах.

На підставі ухвали суду були проведені обшуки за місцем проживання, де в господарствах підозрюваних правоохоронці виявили поцуплені речі, а також знаряддя для злому.

Після подання клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу, суд виніс рішення про взяття під варту обох підозрюваних. Триває слідство, оперативники перевіряють чоловіків на причетність до ряду інших подібних злочинів у Косівському районі та Івано-Франківську.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за попередньо кримінально-правовою кваліфікацією, згідно ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ