2,5 роки позбавлення волі отримав

2,5 роки позбавлення волі отримав "невиправний крадій"

12.10.13 08:15 0 793
2 роки і 6 місяців позбавлення волі добавив за рішенням Чугуївського суду до свого кримінального «стажу» крадій за те, що поцупив мобільний телефон.

У травні поточного року непрацюючий житель селища Есхар, Харківська область, який неодноразово засуджувався за вчинення крадіжок і який перебував на волі завдяки умовно-достроковому звільненню, зайшов до своєї знайомої в гості, де таємно поцупив мобільний телефон разом із зарядним пристроєм.

За заявою потерпілою працівники міліції відкрили кримінальне провадження та зібрали відповідні докази вчиненого злочину. Неодноразові судимості 32-річного чоловіка, який, до речі, є батьком малолітньої дитини, не зупиняли його від вчинення подальших крадіжок, тому суд вирішив ізолювати його від суспільства.

Рішенням Чугуївського міського суду Харківської області крадій засуджений за ч.2 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка) до 2 років позбавлення волі з приєднанням не відбутої частина покарання у виді 6 місяців позбавлення волі. Остаточно призначено 2 роки 6 місяців позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ