Сергій Лекарь:

Сергій Лекарь: "Від того, наскільки підготовлений особовий склад, залежить якість виконання службових обов'язків"

12.10.13 08:30 0 883
Безумовне виконання рішень колегії МВС, нормативних документів, доручень Міністерства, професійна підготовка, дисципліна і законність й надалі залишатимуться пріоритетними напрямками діяльності підрозділів кадрового забезпечення. Саме на цьому наголосив заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Лекарь під час підсумкової наради керівників кадрового забезпечення обласних управлінь.

- Лише за умови виконання кожним працівником вимог Міністра та колегії МВС, відомчих нормативних документів, неухильного дотримання дисципліни і законності, можливо досягти максимальної ефективності діяльності ОВС та довіри до них з боку громадян, - наголосив Сергій Лекарь. - Необхідно ретельно працювати з особовим складом. Випадки порушення законності повинні бути викорінені.

Відбір кандидатів на посади номенклатури МВС, за словами заступника Міністра, повинен бути виключно за морально-діловими якостями. Від того, наскільки підготовлений особовий склад, залежить якість виконання покладених на них службових обов’язків, а інколи і їх життя.

Детально зупинилися присутні і на роботі з громадськістю. Адже співпраця з населенням, громадськими організаціями, органами прокуратури та судами повинна бути налагоджена на належному рівні. З метою формування партнерських відносин потрібно залучати до цієї роботи профспілки та ветеранські організації.

Наостанок Сергій Лекарь закликав забезпечити якісну реалізацію державної кадрової політики, заходів з підвищення професіоналізму працівників міліції та дотримання дисципліни і законності.

Більш детально про стан та шляхи подальшого вдосконалення кадрового забезпечення органів і підрозділів внутрішніх справ доповів начальник Департаменту кадрового забезпечення Михайло Дивак та інші керівники підрозділу. Не залишилися поза увагою й основні проблеми і першочергові завдання, що стоять перед кадровиками. Чимало критики пролунало з вуст доповідачів на адресу окремих керівників регіональних кадрових підрозділів.

За словами Михайла Дивака, протягом звітного періоду зусилля кадрових підрозділів спрямовувались на підвищення ефективності роботи ОВС. - Було оновлено структуру Міністерства та затверджено перелік територіальних і транспортних органів внутрішніх справ. Зокрема, значна увага приділялася удосконаленню професійної майстерності особового складу та його навчанню, - підкреслив начальник Департаменту.

Зокрема, у рамках наради відзначили проведення на гідному рівні ХІV-го чемпіонату Європи з плавання серед поліцейських у місті Дніпропетровську.

Так, за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, професіоналізм, особистий внесок в організацію та проведення змагань ХІV чемпіонату Європи з плавання серед поліцейських у Дніпропетровську наказом МВС України було нагороджено Грамотою начальника УКЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області Сергія Фесенка та оголошено Подяку проректору Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з кадрового забезпечення та міжнародних зв’язків Сергію Гаврику.

Також наказом УМВС України в Кіровоградській області полковника міліції Івана Стеценка призначено начальником УКЗ МВС України в Кіровоградській області. Зміни відбулися і на Черкащині - наказом УМВС України в Черкаській області полковника міліції Олександра Карандася призначено начальником УКЗ УМВС в області.

На нараді був присутній голова профспілки атестованих працівників ОВС Анатолій Онищук, який обговорив з присутніми питання взаємодії кадрових підрозділів з профспілками.

Варто зазначити, що під час наради всі керівники обласних підрозділів написали тестування зі службової підготовки.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: ...
Наступна новина: Тернопілля: зусилля влади ...

КОМЕНТАРІ