У ДДАІ підбили підсумки за 9 місяців роботи

У ДДАІ підбили підсумки за 9 місяців роботи

12.10.13 08:40 0 839
Стан дотримання працівниками Державтоінспекції вимог чинного законодавства, забезпечення безпеки дорожнього руху в осінньо-зимовий період – одні з основних питань, які розглядалися під час наради з керівниками підрозділів Державтоінспекції України під головуванням начальника ДДАІ Володимира Астапковича.

Звертаючись до особового складу Володимир Астапкович наголосив на основних напрямках діяльності підрозділу. Зокрема, йшлося про посилення заходів, направлених на попередження та недопущення дорожньо-транспортних пригод на дорогах України.

Окремо, під час наради, правоохоронці зупинилися на питаннях взаємодії Державного агентства автомобільних доріг України з підрозділами ДАІ під час ускладнення погодних умов.

За словами представника Укравтодору, в Україні мережа автомобільних доріг загального користування має протяжність майже 170 тисяч кілометрів з яких 20,1 тисяч кілометрів це дороги державного значення. До нинішнього сезону вже підготовлено необхідну кількість піщано-сольової суміші, а також майже 6 тисяч одиниць необхідної техніки.

Поряд з цим, очільник ДАІ зазначив, що наразі в Україні триває осінній комісійний огляд вулично-дорожньої мережі. Тож, фахівці перевіряють стан покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності тощо), узбіч, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, автопавільйонів, роботу зовнішнього освітлення, утримання залізничних переїздів. Особлива увага приділяється перевірці виконання заходів зі зниження аварійності в місцях концентрації ДТП, встановленню технічних засобів організації дорожнього руху на аварійно-небезпечних ділянках доріг та відновленню зовнішнього освітлення.

Наостанок, Володимир Астапкович окреслив основні завдання щодо вдосконалення діяльності Державтоінспекції.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькі правоохоронці ...
Наступна новина: Для репресованих чернівчан ...

КОМЕНТАРІ