У Криму стартував Чемпіонат з міні-футболу серед працівників ДСБЕЗ МВС України

У Криму стартував Чемпіонат з міні-футболу серед працівників ДСБЕЗ МВС України

12.10.13 08:50 0 1066
Урочисте відкриття традиційних щорічних змагань з міні-футболу «Золотий Грифон» відбулося 11 жовтня ц.р. в олімпійському навчально-спортивному комплексі «Спартак» м. Алушти.

У Чемпіонаті, який триватиме до 13 жовтня, будуть змагатися команди регіональних підрозділів Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України з Одеської, Львівської, Чернівецької, Харківської, Херсонської, Луганської областей, Автономної Республіки Крим та Департаменту ДСБЕЗ МВС України.

На відкритті були присутні перший заступник начальника Департаменту ДСБЕЗ МВС України полковник міліції Вадим Слівенко, начальник ГУМВС України в АР Крим генерал-майор міліції Михайло Слєпаньов, начальник Управління ДСБЕЗ ГУМВС України в АР Крим полковник міліції Едуард Онацький, керівництво регіональних підрозділів ДСБЕЗ.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся перший заступник начальника Департаменту ДСБЕЗ МВС України полковник міліції Вадим Слівенко.

- Даний турнір проходить щорічно вже впродовж п'яти років. Керівництво Міністерства внутрішніх справ України всіляко намагається залучати працівників міліції до активної участі в житті суспільства, здоровий спосіб життя і заняття спортом, - зазначив Вадим Роландовіч і побажав футболістам у погонах успішної гри.

Начальник ГУМВС України в АР Крим генерал-майор міліції Михайло Слєпаньов у своєму зверненні наголосив, що спорт в житті кожного правоохоронця грає важливу роль.

- Упевнений, що на футбольному полі ми побачимо чесні і безкомпромісні змагання, спортсмени продемонструють прекрасну підготовку і покажуть цікаву гру, - звернувся до присутніх генерал-майор міліції Михайло Слєпаньов.

За результатами жеребкування чемпіонат почався з футбольних баталій між командою Департаменту ДСБЕЗ МВС України та командою УДСБЕЗ ГУМВС України в Одеській області.

Вже перший день спортивного свята показав, що гравці серйозно підійшли до підготовки до змагань. Всі команди приїхали лише за перемогою. Правоохоронці грали з повною віддачею, стрімкі атаки змінювалися одна за одною і не залишили нікого з присутніх байдужим. У спортивному змаганні відчувалося суперництво, а ігровий азарт підтримували керівники та вболівальники, які прийшли підтримати своїх колег.

Хто остаточно переможе у запеклій боротьбі і отримає чемпіонський кубок, ми дізнаємося найближчим часом.

Бажаємо всім учасникам змагань успішної гри!

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області в ...

КОМЕНТАРІ