Черкаська «Свобода»: На Покрову ДАІ перешкоджатиме транспорту із націоналістами

Черкаська «Свобода»: На Покрову ДАІ перешкоджатиме транспорту із націоналістами

12.10.13 15:05 0 1047
12 жовтня 2013 року Черкаська обласна організація ВО «Свобода» отримала інформацію із джерел Київської ДАІ про можливі перешкоди для транспорту, який перевозитиме до столиці учасників Маршу Боротьби УПА.

Згідно з повідомленням, усі транспортні засоби нерейсового призначення будуть зупиняти за 30-60 кілометрів від Києва та затримувати на кілька годин. Також можливі пошкодження коліс чи инших частин транспорту.

Коментуючи ситуацію, Юрій Ботнар зазначив: «Величезний страх влади перед традиційним маршем українців, який відбувається щороку на Покрову, перед багатотисячним зібранням націоналістів у річницю створення УПА, перед самим іменем борців за волю України є очевидним. Тому влада робить усе можливе задля перешкоджання українцям, зокрема з Черкащини, дістатися Києва».

«Ми закликаємо усіх представників автоінспекції та инших правоохоронних органів не чинити перешкод здійсненню конституційних прав громадян. Лише в такому разі після перемоги українського народу ми зможемо справедливо покарати тих, хто віддавав, а не виконував злочинні накази», – наголосив націоналіст.

Прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Форналік: "Думаю, ми ...
Наступна новина: У США відкриють для ...

КОМЕНТАРІ