Плавець Андрій Хлопцов встановив юнацький рекорд України на Кубку світу FINA

Плавець Андрій Хлопцов встановив юнацький рекорд України на Кубку світу FINA

12.10.13 19:45 0 1107
Москва, 12 жовтня 2012 року. Український плавець Андрій Хлопцов встановив сьогодні юнацький рекорд України на Кубку світу FINA з плавання на короткій воді, повідомляє Федерація плавання України. Змагання стартували сьогодні у Москві.

У попередньому запливі він проплив дистанцію 100 м на спині за 54.85. Цим результатом Хлопцов перевершив юнацький рекорд України, який протримався чотири роки. Його встановив спортсмен Артур Артамонов на чемпіонаті України у Євпаторії – 55.50.

«Андрій Хлопцов – перспективний молодий плавець з Києва. У цьому році він вже встановив юнацький рекорд України на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі та вище досягнення України на першості країни у Євпаторії, - сказав головний тренер збірної команди України з плавання Андрій Сердінов. – Тож у спортсмена є всі шанси проявити себе на Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро».

У Москві сьогодні розпочався третій етап Кубку світу FINA з плавання на короткій воді. Україну на міжнародних змаганнях представляють Дарина Зевіна, Ганна Дзеркаль, Андрій Хлопцов, Надія Коба, Віталій Алпатов, Андрій Яськів, Ганна Стеценко, Андрій Птіцин та Владислав Ведерніков.

Подивитися виступи українських спортсменів можна в онлайн-режимі на сайті Федерації плавання України. Для цього перейдіть за посиланням http://usf.org.ua/news/201310120837.html

Довідка

Федерація плавання України (www.usf.org.ua) – всеукраїнська суспільна організація, яка створена з метою подальшого розвитку плавання в країні, сприянню безпеці знаходження людей на воді, формуванню здорового способу життя.

Федерація плавання України була створена у 1990 році. З 1992 року вона - повноцінний член Європейскої та Міжнародної федерації плавання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У США відкриють для ...
Наступна новина: На Миколаївщині міліція ...

КОМЕНТАРІ