На Миколаївщині міліція залякує перевізників, які мали везти націоналістів на свято Покрови до Києва

На Миколаївщині міліція залякує перевізників, які мали везти націоналістів на свято Покрови до Києва

12.10.13 19:46 0 3108
У Миколаєві у зв’язку з тиском влади низка перевізників відмовилися надавати свободівціям автобуси для поїздки у Київ, де 14 жовтня відбудеться Марш Боротьби УПА.

Так, більше десяти перевізників спочатку погоджувалися надавати транспортні послуги, але в останній момент скасовували попередню домовленість. Деякі з них не пояснювали причин відмови, а инші повідомляли про тиск і погрози з боку Управління ДАІ та міліції.

«Влада застосовує цілий комплекс перешкод, аби завадити націоналістам потрапити на Марш Боротьби УПА. Це і прямі погрози позбавленням ліцензії, і створення бюрократичних перешкод. Окремі водії з числа наших симпатиків повідомили, що перед ними поставили вимогу – можна везти будь-кого, крім «Свободи». До того ж, перевізники дивуються: що ж такого відбуватиметься в Києві, що влада здійняла такий ґвалт, – із перевезеннями на 13 та 15 жовтня проблем немає, а на 14-те число призначено численні перевірки. У зв’язку з цим ми змушені шукати инші шляхи, як потрапити до столиці», – повідомив очільник Миколаївської обласної організації ВО «Свобода» Демид Губський.

Прес-служба Миколаївської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Плавець Андрій Хлопцов ...
Наступна новина: Влада всіляко намагається ...

КОМЕНТАРІ