На Тернопіллі на пожежі врятовано 4 людей, з них 3 дітей

На Тернопіллі на пожежі врятовано 4 людей, з них 3 дітей

13.10.13 09:21 0 764
12 жовтня близько 03:00, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Великий Говилів, Теребовлянського районі. На місце подій одразу було направлено черговий караул 12 державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце події, рятувальники побачили житловий будинок з вікон якого йде густй дим. Здійснивши розвідку, бійці караулу, встановили, що в будівлі знаходиться 4 людей (мати та 3 дітей дошкільного віку). Ситуація ускладнювалась тим, що в осередку загорання знаходився газовий балон. Виникла небезпека його вибуху, це призвело би до руйнування поряд розташованих житлових будівель.

Не втрачаючи часу, рятувальники винесли постраждалих із задимленої будівлі та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Після чого здійснили заходи щодо безпечного вилучення нагрітого газового балону та ліквідували пожежу.

Завдяки професійним діям, вдалося врятувати 4 людські життя та попередити завдання значних матеріальних збитків.

Попередня причина пожежі коротке замикання електромережі. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття будівлі, побутову техніку та речі домашнього вжитку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ