Тернопільщина ярмаркує

Тернопільщина ярмаркує

13.10.13 09:41 0 832
За ініціативи голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна у Тернополі відбувся ярмарок «Тернопільська осінь 2013».

На Майдані Мистецтв, перехресті вулиць Дружби-Миру, вул. Л. Українки та на території Галицького ринку підприємства агропромислового комплексу запропонували широкий асортимент продукції за цінами виробника. Продукти на ярмарку коштували на 15-20% дешевше, аніж в магазинах. Картоплю продавали дешевшою на 30%. В цьому особисто переконалися перший заступник голови Тернопільської ОДА Микола Головач, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський, директор департаменту агропромислового розвитку Андрій Хома.

У Тернополі продукцію представили усі райони області. Ярмарок в обласному центрі цього року проводиться уже восьмий раз. За словами директора департаменту агропромислового розвитку Андрія Хоми, до кінця року відбудеться ще 4 ярмарки для того, аби забезпечити населення області дешевими продуктами харчування, особливо овочами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Колесніков каже, що в ...

КОМЕНТАРІ