На Рівненщині міліціонери оперативно затримали викрадача авто (ОНОВЛЕНО)

На Рівненщині міліціонери оперативно затримали викрадача авто (ОНОВЛЕНО)

13.10.13 11:35 0 895
За півгодини після повідомлення про скоєння злочину правоохоронці затримали зловмисника. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та, керуючи транспортним засобом, рухався на великій швидкості, загрожуючи безпеці громадян.

Близько 11 години 57-річний мешканець села Колодязне Березнівського району припаркував автомобіль «Хундай Туксон» біля магазину. Ключі залишив у замку передніх дверей та попрямував до торгівельного закладу.

Саме тоді вулицею проходив 23-річний мешканець сусіднього села. Чоловік відкрив авто та рушив у невідомому напрямку.

Після отримання повідомлення про скоєння злочину, начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко дав вказівку про проведення операції «Перехоплення».

Міліціонери швидко встановили автомобіль, схожий на викрадений, негайно подали водію сигнал про зупинку. Проте, зловмисник його проігнорував. Правоохоронці переслідували авто декілька кілометрів. Тоді співробітники Березнівського райвідділу міліції прийняли рішення про перекриття дороги, шляхом блокування проїжджої частини патрульним транспортним засобом. Проте зловмисник не знизив швидкості, а навіть після зіткнення, продовжував рух. Щоб припинити злочинні дії зловмисника, співробітник ДАІ здійснив один постріл по шинах автомобіля.

Працівники міліції відразу ж затримали порушника та доставили до райвідділу. Під час спілкування з міліціонерами, Микола зізнався, що цього дня вживав алкоголь.

Триває досудове розслідування.

Завдяки професійним діям працівників органів внутрішніх справ, ніхто не постраждав.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ