Треті — не зайві: у процес побачення молодої пари довелося втручатися міліції міліцію

Треті — не зайві: у процес побачення молодої пари довелося втручатися міліції міліцію

13.10.13 10:33 0 829
Романтичне побачення молодої пари у одному з готелів Хмельницького в районі залізничного вокзалу завершилося скандалом. Аби вгамувати закоханих, які не на жарт посварилися, персоналу довелося викликали міліцію.

28-річний хмельничанин разом з подругою винайняли номер. За деякий час почали з’ясовувати стосунки — причому так бурхливо, що заважали іншим гостям закладу. Молодих людей ввічливо попросили заспокоїтися, однак ті продовжували сваритися між собою та ще й кидатися на персонал готелю. Адміністратору нічого не залишалося, як викликати міліцію, доки хлопець та дівчина не почали кидатися на усіх з кулаками.

— Молоді люди поводилися агресивно не лише один з одним, а й з персоналом закладу, — каже речник управління Державної служби охорони в Хмельницькій області Альона Шибунько. — А побачивши правоохоронців, невідомі перекинули весь свій войовничий запал на них — почали висловлюватися на адресу міліціонерів нецензурною лайкою, погрожували фізичною розправою, смикали за формений одяг та розмахували кулаками.

Скандалістів відвезли до відділку міліції. За хуліганство їм доведеться відповідати згідно адміністративного законодавства.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Світовий банк має стриманий ...

КОМЕНТАРІ