У Рівненській області ветерани-пожежні зі словами вдячності зустріли новину про установлення професійного свята - Дня пожежної охорони

У Рівненській області ветерани-пожежні зі словами вдячності зустріли новину про установлення професійного свята - Дня пожежної охорони

13.10.13 11:44 0 856
Шановний Михайле Васильовичу!

Із почуттям щирої вдячності ми зустріли довгоочікувану новину про установлення в Україні професійного свята – Дня пожежної охорони.

Ми, колишні працівники пожежної охорони Рівненської області, цілковито підтримуємо ініціативу Президента України.

Згадуючи минулі десятиліття можна з гордістю говорити про велику силу волі, мужність сотень наших вогнеборців, які вписали яскраві сторінки в літопис пожежної служби і продовжують демонструвати зразки сміливості, стійкості та відваги, з честю та достоїнством виконуючи свій професійний обов’язок. Тисячі успішно ліквідованих пожеж та врятованих людських життів – це найкраще підтвердження вагомого внеску працівників пожежної охорони у розвиток та зміцнення нашої держави.

Шановний Михайле Васильовичу. Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви не шкодуєте сил і часу на зустрічі з ветеранами і саме Ваші особисті зусилля дали такий довгоочікуваний і бажаний результат. Ми впевнені, що встановлення професійного свята 17 квітня відкриває додаткові можливості для патріотичного виховання молоді, пропаганди серед населення кращих традицій служби і, безумовно, додає вагомого авторитету Державній службі України з надзвичайних ситуацій та ще більше зміцнить довіру людей до колективу вогнеборців.

У свою чергу ми запевняємо Вас, що готові надати підтримку у реалізації задуманих Вами планів.

Із вдячністю та повагою,

колишні працівники пожежної охорони Рівненської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ