На легкоатлетичному кросі – понад 400 представників фізкультурно-спортивного товариства «Україна»

На легкоатлетичному кросі – понад 400 представників фізкультурно-спортивного товариства «Україна»

13.10.13 15:11 0 1054
Цими днями у мальовничому парку поблизу стадіону «Україна» у м.Львові відбувся масовий традиційний легкоатлетичний пробіг за участю представників Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

У цьогорічному кросі, присвяченому Року Івана Боберського та завершенню Олімпійського тижня, взяли участь понад 400 учасників, які представляли команди 16 ДЮСШ товариства та 8 збірних команд обласних профспілкових комітетів.

Змагання, організовані Львівською обласною організацією ФСТ «Україна»», відбулися за дієвої підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, обласного центру «Спорт для всіх» та відділення НОК України у Львівській області.

Учасників змагань вітали голова облорганізації ФСТ Україна», заслужений працівник фізичної культури та спорту Роман Шиманський, заступник директора обласного центру «Спорт для всіх» Валерій Янюк, керівники профспілкових рад Львівщини.

Переможці та призери у всіх вікових групах були відзначені медалями, грамотами, а також подарунками, наданих НОК України.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ