В Луцьку не старіють душею ветерани

В Луцьку не старіють душею ветерани

14.10.13 12:37 0 899
У рамках угоди про співробітництво і обмін делегацій міст партнерів Луцька і Бреста спортивна делегація ветеранів футболу міста за запрошенням брестського районного об’єднання «Футбольний клуб «Адамс» побувала у м. Брест.

Під час візиту на стадіоні обласного спортивного комплексу «Брестський» відбулася міжнародна матчева зустріч з футболу між ветеранами Луцька і Бреста. Гра проходила на зустрічних курсах. Перший тайм закінчився з рахунком 1:1. Основні події розгорнулися у другому таймі. Лучани перші пропустили гол у свої ворота і змушені були відігруватися. У підсумку, як і в поєдинку у Луцьку, який відбувся на стадіоні «Авангард» у День міста, перемогу з рахунком 4:2 святкували брестські ветерани. Голами у команді м.Луцька відзначилися Валентин Дячук і Юрій Ващук. Валентина Дячука, на думку організаторів матчу, також визнано кращим гравцем у луцькій команді.

Незважаючи на результат, всі учасники матчу залишились задоволеними і висловили бажання підтримувати дружні спортивні зв’язки між містами партнерами в майбутньому. Адже футбол для ветеранів, якому вони присвятили свою молодість, - це пропаганда здорового способу життя серед молоді, продовження активних занять улюбленим видом спорту і можливість нових зустрічей та спілкувань з давніми друзями.

Луцькі спортсмени мали можливість на екскурсії ознайомитися з містом, його спортивними об’єктами, а також побували у Брестській фортеці.

Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДПІ у м. Чернівцях: Білих ...
Наступна новина: На Чернігівщині міліція ...

КОМЕНТАРІ