КП «Луцькводоканал» оновив корпоративний сайт

КП «Луцькводоканал» оновив корпоративний сайт

14.10.13 12:08 0 962
Відтепер оплатити за послуги водопостачання та водовідведення, передати показники лічильника можна, не виходячи з дому.

З 14 жовтня 2013 року запущена оновлена версія корпоративного сайту КП «Луцькводоканал». Новий корпоративний сайт, окрім його привабливого зовнішнього вигляду, відрізняється зручною структурою та багатофункціональністю. Вдосконалений інтерфейс дозволяє максимально швидко отримати весь об’єм інформації про роботу підприємства, його керівництво та історію, стежити за новинами підприємства, легко знайти будь-яку довідкову інформацію, і, що особливо важливо, оплатити послуги водопостачання та водовідведення в on-line режимі у будь-якому місці та у будь-який час доби.

«Ми намагаємось створити максимально зручний, доступний та корисний сайт для наших споживачів. – говорить заступник директора з економіки та фінансів Юрій Корецький. - На оновленому сайті будуть розміщені відповіді на питання, що найчастіше задаються споживачами, є можливість внести показники лічильників та замовити їх повірку, ознайомитись з актуальними тарифами на послуги водопостачання та водовідведення. Користувачі нового веб-сайту зможуть також ознайомитись з переліком послуг, що надає КП «Луцькводоканал» та переглянути перелік боржників за послуги водопостачання та водовідведення (в розрізі юридичних осіб та населення).

Важливою перевагою нового корпоративного сайту КП «Луцькводоканал» є послуга on-line платежів, яка передбачає можливість оплатити за послуги з водопостачання та водовідведення напряму з корпоративного сайту, не виходячи з дому.

Це та багато іншого до уваги споживачів КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» на сайті: http://vd.lutsk.ua

За повідомленням прес-служби КП «Луцькводоканал»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівські ліцеїсти – ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ