Волинська область: рятувальники взяли участь у загальнопольському турнірі з пожежно-прикладного спорту

Волинська область: рятувальники взяли участь у загальнопольському турнірі з пожежно-прикладного спорту

14.10.13 13:09 0 908
10 жовтня 2013 року збірна команда спортсменів-рятувальників Волинської області взяла участь в щорічному загальнопольському турнірі з пожежного двоборства, що проходив у місті Соколов-Подляський Мазовецького воєводства Республіки Польща. В турнірі взяли участь близько 100 спортсменів з міських та повітових управлінь Державної пожежної служби з різних регіонів Польщі.

В напруженій боротьбі волинські рятувальники Віталій Дудік та Негодюк Сергій здобули відповідно 2-е та 3-є місця в підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової башти, а Поліщук Андрій виборов 2-е місце в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами.

В загальному заліку за підсумками виступів у двох видах змагань наш спортсмен Негодюк Сергій здобув 5-е місце і був нагороджений кубком, грамотою та подарунком від заступника коменданта Мазовецького воєводського регіонального управління Державної пожежної служби Польщі полковника Збігнева Счигеля.

Змагання відбулись в рамках реалізації проекту ««Розвиток потенціалу рятувальних служб Польщі та України в рамках розбудови інфраструктури транскордонної системи попередження та управління природними загрозами», що співфінансується Європейським Союзом по Програмі транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки».

Управління ДСНС області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заява ВО «Свобода» з ...
Наступна новина: ДПІ у м.Чернівцях: Зміни ...

КОМЕНТАРІ