У Львові молодики з ножами намагалися зірвати зустріч Юрія Михальчишина з виборцями

У Львові молодики з ножами намагалися зірвати зустріч Юрія Михальчишина з виборцями

14.10.13 12:04 0 788
13 жовтня 2013 року у Львові близько 20 молодиків з проросійської організації "Захист праці" намагалися влаштувати бійку з симпатиками ВО "Свобода", які прийшли на зустріч з народним депутатом України Юрієм Михальчишином. У активістів "Захисту праці" правоохоронці вилучили газові балончики, кілька ножів, молоток та металеву палицю. Про це повідомив заступник голови фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

За словами депутата, у неділю о 16:00 Юрій Михальчишин спільно з однопартійцями проводив зустріч із виборцями біля пам'ятника В'ячеславові Чорноволу у Львові. В цей час до пам'ятника підійшли активісти "Захисту праці", які почали провокувати сутички з прихильниками ВО "Свобода".

"Правоохоронці взяли провокаторів у кільце. Під час огляду в них вилучили газові балончики, кілька ножів, молоток і палицю. Фактично ці люди йшли не для того, щоби зірвати зустріч Юрія Михальчишина з виборцями. Вони мали иншу мету – влаштувати бійку", – зазначив Любомир Мельничук.

Свободівець також обурений злочинною бездіяльність міського голови Львова Андрія Садового, який заздалегідь знав про намір провокаторів провести свою акцію в той же час і в тому ж місці, що й Юрій Михальчишин.

"Міський голова має прямий обов'язок – забезпечувати громадський порядок і вживати необхідних заходів. Він свідомо не оскаржив акцій від кардинально різних за своїм світоглядом людей. Не звернувся до суду, незважаючи на прохання міліції, яка просила заборонити проведення акції одного з учасників. Фактично Андрій Садовий сприяв цій провокації. Ми однозначно будемо звертатися в прокуратуру щодо незаконної бездіяльности міського голови, яка могла призвести до масових заворушень та кровопролиття", – зазначив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Влада чинить масштабні ...
Наступна новина: День Української ...

КОМЕНТАРІ