Чернігівські ліцеїсти – бронзові призери Всеукраїнської спартакіади допризовної молоді

Чернігівські ліцеїсти – бронзові призери Всеукраїнської спартакіади допризовної молоді

14.10.13 12:07 0 732
За чемпіонські титули змагалися команди з одинадцяти регіонів України, а також з Києва і Севастополя. У змаганнях, які нещодавно пройшли на базі спортивного комплексу «Зірка» Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, взяли участь близько 100 юних спортсменів.

Традиційно Чернігівську область представляла команда Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Юнаки змагалися у підтягуванні на перекладині, бігу на 100 метрів та кросу на 3 кілометри, плаванні на 50 метрів, метанні навчальної гранати, стрільбі з автомата Калашникова, а також подоланні загальновійськової смуги перешкод.

За підсумками змагань ліцейська команда під керівництвом заступника начальника Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Євгена Казаніна виборола І місце у подоланні смуги перешкод, ІІІ місце - з підтягування, ІІІ місце - з метання гранати. Призерами Всеукраїнської спартакіади стали: Єгор Далієвський – ІІ місце з багатоборства, Владислав Полюшко - ІІ місце з підтягування. Нормативи кандидата в майстри спорту України виконали Єгор Далієвський, Владислав Полюшко та Олег Сергієнко. Нормативи І-го спортивного розряду виконали Денис Корнус та Олександр Мигуля, а ІІ-го спортивного розряду - Олександр Наливайко та Андрій Семенов.

За результатами спартакіади чернігівські ліцеїсти посіли почесне третє місце в командному заліку. Переможцем змагань стала команда Запорізької області, а спортсмени-допризовники з Вінницької області стали другими.

За інформацією регіонального медіа-центру Міністерства оборони України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ