Керівники спецпідрозділів БОЗ відзвітували про результати роботи за 9 місяців

Керівники спецпідрозділів БОЗ відзвітували про результати роботи за 9 місяців

14.10.13 12:34 0 791
На базі спеціального центру Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України відбулася розширена оперативна нарада керівництва під головуванням генерал-майора міліції Станіслава Рогозіна.

Підбито підсумки оперативно-службової діяльності спецпідрозділів по боротьбі з організованою злочинністю за 9 місяців поточного року.

Основною метою заходу стало обговорення та вирішення проблемних питань з протидії організованій злочинності та корупції. Начальники спецпідрозділів БОЗ в областях прозвітували про виконану роботу та доповіли про заходи, які на даний час проводяться для документування злочинних груп та корупціонерів.

Після обговорення робочих питань Станіслав Рогозін поставив підлеглим нові завдання та виокремив пріоритетні напрямки роботи на останній квартал цього року.

Підводячи підсумки наради, він наголосив, що усі позитивні тенденції в роботі, які напрацьовані цього року, повинні бути збережені і в подальшому. Також звернув увагу присутніх на першочергові задачі спецпідрозділів БОЗ, якісне виконання яких необхідно забезпечити.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Легкоатлетичним кросом ...
Наступна новина: ДПІ у м. Чернівцях: Білих ...

КОМЕНТАРІ