Міліціонери викрили два незаконних металоприймальних пункти на Сумщині

Міліціонери викрили два незаконних металоприймальних пункти на Сумщині

14.10.13 14:00 0 900
У Шосткинському районі міліціонери встановили двох власників приватних господарств, які цілодобово приймали на своїх подвір’ях металобрухт. Не гребували ні чим: від тракторної обшивки до купи цвяхів. Під час обшуку у «підприємців» правоохоронці знайшли та вилучили більше семисот кілограмів чорного та кольорового металу.

Під час санкціонованого обшуку на подвірні одного з таких «підприємців» - 61-річної жінки, правоохоронці знайшли та вилучили близько 200 кілограмів різного металобрухту. Пенсіонерка виправдовувалася, що незаконною діяльністю зайнялась бо не вистачало грошей на ліки.

Значно більших обертів набрав 44-річний власник іншого незаконного приймального пункту. Тут міліціонери вилучили більше п’ятисот кілограмів чорного та кольорового металу. Серед вилученого правоохоронці знайшли навіть цілі каналізаційні люки, які належать одному з міських підприємств.

Про те, що ця діяльність протизаконна - чоловік добре знав бо лише минулого року був засуджений Шосткинським міськрайсудом за аналогічний злочин.

у відношенні жінки та чоловіка слідчими було відкрито кримінальні провадження за ч.1 та 2 ст. 213, Кримінального кодексу України. За порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом їм загрожує чималий штраф. А чоловіку, навіть, обмеження волі строком до трьох років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині 23-річний ...
Наступна новина: Організатори грального ...

КОМЕНТАРІ