ДПІ у м. Чернівцях: Білих плям у законодавстві поменшало

ДПІ у м. Чернівцях: Білих плям у законодавстві поменшало

14.10.13 12:36 0 951
З початку року до ДПІ у м. Чернівцях надійшло на розгляд 172 письмових звернення від громадян. Скарг на чернівецьких податківців цьогоріч до інспекції не надходило.

Удвічі, порівняно з минулим роком зменшилась кількість запитів щодо оподаткування доходів від підприємницької діяльності. Цьогоріч від платників надійшло лише 21 таке звернення, тоді як минулого року 41.

Чернівчани в письмових зверненнях інформували про ухилення від сплати податків, цікавилися контрольно-перевірочною роботою, реструктуризацією податкового боргу та податковими пільгами.

Керівництвом податкової інспекції проведено 31 особистий прийом громадян. Питання, які розглядалися під час особистого прийому громадян стосувалися контрольно - перевірочної роботи, плати за землю (земельного податку), податкової соціальної пільги. Всі звернення було своєчасно розглянуто, надано обґрунтовані відповіді.

Майже у два рази зменшилась кількість запитів на публічну інформацію. Так, протягом дев'яти місяців цього року податковою інспекцією було отримано 12 письмових запитів, тоді як минулого року було 23 бажаючих отримати інформацію у відповідності до Закону «Про доступ до публічної інформації».

Наразі для податківців залишається пріоритетним завданням, щоб громадськість та представники бізнесу отримували якісне, повносервісне обслуговування, фахові консультації, безперешкодний доступ до інформації, відчули відкритість, прозорість у діяльності податкових органів та прагненні зміцнювати партнерські стосунки.


Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ