У дитячому відділенні Бережанській ЦРКЛ тривають ремонтні роботи

У дитячому відділенні Бережанській ЦРКЛ тривають ремонтні роботи

14.10.13 11:49 0 1078
Як відомо, у вересні цьогоріч, в рамках візиту Уповноваженого Президента України з прав захисту дітей Ю.Павленка та керівника управління забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України з прав дитини Н.Волинець на Тернопільщину було здійснено незапланований візит у дитяче відділення Бережанської районної клінічної лікарні. Тоді було дано зауваження голові райдержадміністрації щодо неналежного санітарного стану дитячих ліжок у лікарні та доручено в найкоротші терміни зробити ремонт у палатах дитячого відділення районної клінічної лікарні.
Станом на 10.10.2013 р. в дитячому відділенні Бережанської центральної районної комунальної лікарні замінено на металопластикові 36 віконнних та 35 дверних блоків, всю електропроводку, повністю оновлено каналізаційну систему та водопостачання. Кошторисна вартість проектних робіт становить 600 тис. грн.
Також днями з робочим візитом у центральній районній комунальній лікарні побував і голова Бережанської райдержадміністрації Я.Тринька, де спільно з начальником відділу охорони здоров’я РДА М.Липним, здійснено обхід приміщень, у яких ведуться ремонтні роботи та подав ряд зауважень і пропозицій щодо покращення ремонтних робіт.

Прес-служба ДОЗ ТОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Slando розповів, як можна ...
Наступна новина: Влада чинить масштабні ...

КОМЕНТАРІ