Марш Боротьби-2013

Марш Боротьби-2013

14.10.13 20:47 0 1152
14 жовтня 2013 року в Києві Всеукраїнське об'єднання «Свобода» відзначає свято Покрови та 71-у річницю створення Української Повстанської Армії. Очікується не менше 20 тисяч учасників урочистостей. Кияни, а також делегації націоналістів із різних областей держави постійно прибувають до місця проведення святкових заходів.

О 16:00 біля пам’ятника Т.Шевченкові розпочалося урочисте віче. Українці повністю заповнили площу перед постаментом. На мітингу присутні вояки-ветерани ОУН–УПА, у повному складі присутня парламентська фракція ВО «Свобода», представники инших опозиційних сил. Святкування відбувається на чолі з лідером українських націоналістів Олегом Тягнибоком.

Націоналісти від парку Шевченка пройдуть маршем Хрещатиком до Михайлівської площі. Учасники Маршу йтимуть із гаслами на захист національних, соціяльних, історичних та громадянських прав українців. Вимоги заходу: повернути звання Героїв України Степанові Бандері та Романові Шухевичу, визнати боротьбу ОУН–УПА національно-визвольною боротьбою Української нації та проголосити 14 жовтня – День створення УПА – державним святом.

За оновленням подій стежте на офіційній сторінці партії (http://www.svoboda.org.ua/) та на Твіттер-стрічці «Свободи» (twitter.com/vo_svoboda).

Також радіо Свобода транслюватиме сьогоднішні події, присвячені Покрові та річниці УПА. Трансляція – на головній сторінці сайту Радіо Свобода: radiosvoboda.org (там можна буде взяти код трансляції після того, як вона розпочнеться).

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГУ Міндоходів у ...
Наступна новина: ДПІ у Франківському районі ...

КОМЕНТАРІ