На Тернопільській митниці Міндоходів зустрілися з представниками виконавчої служби

На Тернопільській митниці Міндоходів зустрілися з представниками виконавчої служби

14.10.13 22:02 0 1037
Про ефективну взаємодію працівників Тернопільської митниці Міндоходів із представниками органів Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Тернопільській області йшлося на нещодавній зустрічі.
Зокрема, за дев’ять місяців 2013 року працівники Тернопільської митниці Міндоходів за рішеннями Тернопільського міськрайонного суду конфіскували майно на суму майже 48 тис. грн., провели дооцінку вилученого на суму 169,7 тис. грн. та передали держвиконавцям конфісковане майно на загальну суму 273,7 тис. гривень.
Звертаючись до учасників заходу, заступник начальника Тернопільської митниці Міндоходів – начальник відділу боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Ігор Галущак зазначив: «Наше завдання – активізувати процес реалізації конфіскованого майна. Адже з майже 164 тис. грн., які перераховано до держбюджету за дев’ять місяців цього року, лише 37 тис. грн. надійшло від реалізації органами виконавчої служби конфіскованого майна».
Присутні також обговорили окремі проблемні питання, які виникають при оформленні митних порушень та при реалізації чи безоплатній передачі конфіскованого майна.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Франківському районі ...

КОМЕНТАРІ