Головного управління Міндоходів у Тернопільській області: Потенційним інвесторам – практичну допомогу

Головного управління Міндоходів у Тернопільській області: Потенційним інвесторам – практичну допомогу

14.10.13 19:03 0 928
Восьмий рік в рамках проведення інвестиційних форумів організовується діяльність «Єдиного консультаційного центру». Цього року під час роботи VІІІ Міжнародного інвестиційного форуму, який відбувся 11-12 жовтня в ТРЦ «Подоляни», тернопільські міндоходівці надавали потенційним інвесторам консультації з питань податкового та митного законодавства та щодо умов ведення бізнесу.
У форумі взяли участь керівники іноземних дипломатичних установ, акредитованих в Україні, представники регіонів, закордонних держав-партнерів та потенційних партнерів міжрегіонального співробітництва області, підприємств туристичної діяльності, ділових кіл області та України. Територіальні органи Міністерства доходів і зборів України представляли заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Конончук та перший заступник Тернопільської митниці Міндоходів Сергій Печеник.
Учасників VІІІ Міжнародного інвестиційного форуму привітав перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Микола Головач, який, зокрема, зазначив: «Наші зусилля спрямовані насамперед на створення сприятливого інвестиційного та бізнес клімату, що є пріоритетом діяльності. Ми також здійснюємо заходи, спрямовані на те, щоб діяльність правоохоронних та контролюючих органів не перешкоджала розвитку бізнесу. Так, в 2012 році контролюючі органи області зменшили кількість проведених перевірок суб’єктів господарювання удвічі, а у 2013 році - ще на 30 відсотків».
Формат проведення форуму дав можливість представникам вітчизняного та іноземного бізнесу обговорити взаємну зацікавленість в економічній співпраці, створити підґрунтя для розширення міжнародного співробітництва.
Також гості ознайомилися з роботою провідних підприємств регіону, оглянувши стендові експозиції.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГУ Міндоходів у ...
Наступна новина: ДПІ у Франківському районі ...

КОМЕНТАРІ