У Волинській області у селі Оленине Камінь-Каширського району зведуть нову школу

У Волинській області у селі Оленине Камінь-Каширського району зведуть нову школу

15.10.13 10:10 0 1098
На Волині продовжується розбудова та модернізація мережі освітніх закладів. У селі Оленине Камінь-Каширського району відбулося урочисте закладання капсули на місці будівництва нової школи І-ІІ ступенів. На свято до Олениного завітали голова облдержадміністрації Борис Клімчук та голова Камінь-Каширської РДА Іван Вовк.

Майбутня ЗОШ запланована на 220 учнів, її загальна кошторисна вартість – понад 18 млн грн. Як повідомив голова облдержадміністрації, цьогоріч вже виділено 700 тис.грн для проведення робіт нульового циклу. Термін здачі об’єкту в експлуатацію – 2015 рік.

Будівництво школи вестиметься з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, для учні також облаштують просторий спортзал та їдальню.

«Демографічна ситуація у Камінь-Каширському районі дуже хороша, дітей багато, їм потрібна якісна освіта в хороших умовах. Держава піклується про це: завершується будівництво школи у селі Житнівка, наступної весни розпочнеться зведення ЗОШ у Осівцях. Незабаром запрацює і дитсадок у Бузаках. Як бачите, упродовж останніх років зроблено багато і плани на майбутнє не менші», - наголосив Борис Клімчук.

«Приємно допомагати ініціативній громаді. У нашої держави, у Президента України, в Уряду мудра політика: де є бажання працювати, змінювати життя на краще, втілювати інновації – завжди там буде сприяння і підтримка. Тим більше, що мова йде про дітей, про наше майбутнє», - зазначив голова облдержадміністрації.

Мешканка Олениного Галина Обушко подякувала Борису Клімчуку за такий подарунок дітям. «Ми чекали цієї події багато років і ось нарешті громада має не просто надію, а чітку перспективу, що нова школа незабаром буде, адже її пообіцяв голова облдержадміністрації, а його словам ми віримо», - підкреслила вона.

Також Борис Клімчук, з огляду на наближення зими, дав доручення голові Камінь-Каширської РДА Івану Вовку завершити у районі облаштування теплих санвузлів в школах і контролювати системи опалення, в тому числі перехід на нові твердопаливні котли.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: 16.10. в смт ...
Наступна новина: На Тернопіллі 500-річчя ...

КОМЕНТАРІ