Віддання почестей борцям за волю і незалежність України

Віддання почестей борцям за волю і незалежність України

15.10.13 08:15 0 980
… відбулося на Київській площі міста Луцька. Організували захід до свята Покрови Пресвятої Богородиці духовенство УПЦ КП та керівництво громадського об’єднання "Козацьке стрілецьке братство". А оскільки як написано у Біблії, "...усяка влада від Бога", то зібралися громадою перед приміщенням облдержадміністрації разом з керівництвом Волинського краю та міста. Молитвою вшанували загиблих патріотів України усіх часів, а після того митрополит Михаїл вручив керівникам області та міста освячений у Свято-Троїцькому храмі Прапор Європи.

На урочистому зібранні оголосили "Звернення керівників релігійних установ області до українського народу", у якому, зокрема, йдеться, що євроінтеграційний вибір України об’єднав народ незалежно від політичних чи релігійних уподобань.

На завершення Прапор Європи біля приміщення облдержадміністрації підняли разом владика Михаїл, Борис Клімчук і Луцький міський голова Микола Романюк.

У заходах також взяли участь керівники відділів та управлінь Луцької міської ради, депутати міської ради, представники політичних та громадських організацій області.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Обама зустрінеться з ...

КОМЕНТАРІ