В Закарпатській області свалявська міліція вдосконалює свій професіоналізм

В Закарпатській області свалявська міліція вдосконалює свій професіоналізм

15.10.13 09:43 0 840
Днями в Свалявському райвідділі міліції з метою вдосконалення навичок стройової підготовки було проведено позапланове заняття. Провели його начальник райвідділу Людвіг Файт та військовий комісар Свалявсько–Воловецького об’єднаного районного військового комісаріату підполковник Олександр Морозюк.

- Підвищення рівня професійної підготовки, перепідготовки, та фізичного рівня працівника міліції повинні сприяти розвитку таких якостей, як професіоналізм, компетентність, підвищення рівня культури, здатність діяти в будь – якій ситуації, - каже начальник Свалявського РВ УМВС полковник міліції Людвіг Файт.

Під час заняття особлива увага приділялась правильному виконанню військових команд та швидкому реагуванню на будь–яку ситуацію. Крім того, працівники міліції вдосконалювали свої навички з фізичної підготовки та підтягувались на перекладині.

Перед проведенням заняття з стройової підготовки, зранку о 4.00 год. Людвіг Файт оголосив збір по тривозі. Весь особовий склад зреагував оперативно, запізнень не було. Під час стройового огляду порушень не виявлено. А це означає, що особовий склад Свалявського РВ УМВС добре підготовлений як фізично, так і професійно.

Вікторія Калабішка

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ