У четвер, 10 жовтня, відбулося урочисте відкриття дизайн-форуму «Україна-Захід».

У четвер, 10 жовтня, відбулося урочисте відкриття дизайн-форуму «Україна-Захід».

15.10.13 10:30 0 1026
В урочистостях взяли участь, зокрема, заступник голови обласної ради Андрій Сербайло, директор обласного музею народної архітектури та побуту Габріелла Андял, голова Львівського регіонального відділення Спілки дизайнерів України Станіслав Мигаль, голова Закарпатського осередку Львівського регіонального відділення Спілки дизайнерів України Василь Гецко та гості форуму.

Виставка-форум дизайнерів відбувається на теренах Закарпаття вперше. Тут були представлені творчі роботи 42 дизайнерів із головних дизайнерських осередків України. Так, на форум завітали дизайнери з Закарпатської, Львівської, Волинської та Тернопільської областей. На виставці можна було ознайомитися з роботами фахівців з дизайну середовища, моделювання одягу, предметного, графічного дизайну, дизайну друкованої продукції, сакрального та монументального мистецтва, авто-дизайну.

- Дизайнерське мистецтво, театр та культура загалом, - це ті ланки, котрі спільно відіграють важливу роль у формуванні, становленні та розвитку особистості. На Закарпатті багато видатних митців, котрі гідні пошани. Спільними зусиллями у регіоні реалізовуються завдання глави держави щодо підтримки культури, щоб митці краю могли працювати на благо Закарпаття, - зауважила Габріелла Андял.

Окрім того, голова Львівського відділення Спілки дизайнерів України вручив нагороди закарпатським дизайнерам.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: cьогодні, 14 ...
Наступна новина: Борис Клімчук: Ми маємо ...

КОМЕНТАРІ