В Закарпатській області у ДТП гинуть і калічаться діти

В Закарпатській області у ДТП гинуть і калічаться діти

15.10.13 08:25 0 777
Відразу кілька автопригод, де потерпіли неповнолітні, трапилося в минулі вихідні в області.

Так, післяобідньої пори у неділю в селищі Середнє Ужгородського району автомобіль «Фольксваген», за кермом якого перебував 56-річний житель Ужгорода, скоїв наїзд на 12-річного місцевого хлопця. Дитина несподівано вибігла на дорогу, й водій не зміг вчасно зреагувати.

Травмований хлопчик опинився в реанімації обласної лікарні Ужгорода з важкими травмами голови, а машину доставлено на штрафмайданчик міліції. Водія перевірили на вміст у крові алкоголю, він був тверезий. Обставини автопригоди з′ясовуватиме слідство.

Того ж дня ввечері в Хустську лікарню було доставлено травмованих маму з донькою, яких збила машина. Стан 13-річної дитини важкий, її помістили в реанімацію з травмами голови. Про травмованих людей лікарі повідомили в міліцію, й до лікарні прибула слідчо-оперативна група.

Як з′ясували правоохоронці, аварія сталася в селищі Вишково Хустського району. 20-літній водій автомобіля ВАЗ-21099 не впорався з керуванням і вдарився на швидкості в електричний стовп, від чого його відкинуло на двох велосипедисток, маму з донькою, які стояли на узбіччі дороги, тримаючи в руках велосипеди. Мати постраждала менше, а от дитині дісталося добряче…

Водій був освідчений, він виявився тверезим. Машина затримана на штрафмайданчик, триває слідство.

Третя дитина постраждала в ДТП на Воловеччині. Вечірньої пори в неділю на автодорозі неподалік села Н.Ворота зіткнулися лоб у лоб «десятка» із «Рено». Внаслідок зіткнення двоє людей загинуло, ще троє опинилися в лікарні, в тому числі й 11-річний син водія «ВАЗа». Стан хлопчика важкий, він лежить в реанімації.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ