На Хмельниччині рятувальники отримали ювілейні відзнаки від духовенства

На Хмельниччині рятувальники отримали ювілейні відзнаки від духовенства

15.10.13 08:50 0 979
14 жовтня, у день найбільшого християнського свята жовтня – Покрови Пресвятої Богородиці, керівництво Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області отримало відзнаки від духовенства.

Під час святкової літургії у Соборі Андрія Первозванного Митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський Антоній вручив Архієрейські ювілейні відзнаки «1025-річчя Хрещення Київської Руси» за вагомий особистий внесок у розвиток духовності, допомогу в проведенні Хмельницькою єпархією соціальних, культурних та просвітницьких заходів на Хмельниччині начальнику ГУ ДСНС України в Хмельницькій області полковнику служби цивільного захисту Борису Болібруху та заступнику начальника 1-го Державного пожежно-рятувального загону підполковнику служби цивільного захисту Вадиму Зеленецькому.

Нагороди для рятувальників у цей святковий день мають особливу цінність, адже українські князі, королі, військо, козаки та гетьмани обирали Богородицю своєю Покровителькою та Опікункою. Так само як і служба порятунку для українського народу стала символом заступництва від біди, а «Запобігти, врятувати, допомогти!» – девізом по життю працівників однієї з найгероїчніших професій нашого часу – рятівників.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підписано угоди про ...
Наступна новина: В Тернополі з нагоди 71-ї ...

КОМЕНТАРІ