На Прикарпатті затримали чоловіка, який мало не до смерті побив свою сусідку

На Прикарпатті затримали чоловіка, який мало не до смерті побив свою сусідку

15.10.13 09:30 0 814
13 жовтня до Надвірнянського райвідділу міліції звернулась молода жінка і повідомила про те, що вона виявила свою матір в несвідомому стані, з тілесними ушкодженнями. Жінка зазначила, що на тілі і голові матері безліч синців і гематом, які, за її припущенням, міг нанести сусід.

Виїздом слідчо-оперативної групи райвідділу на місце події та проведеними слідчо-розшуковими діями було встановлено, що дійсно напередодні 40-річний односельчанин на грунті неприязних відносин вчинив сварку із жінкою. Конфлікт переріс в бійку, у ході якої, громадянин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, завдав сусідці тяжкі тілесні ушкодження.

На даний момент постраждала знаходиться в стані коми у реанімаційному відділенні Надвірнянської ЦРЛ. Варто зазначити, що затриманий чоловік раніше не судимий, ніде не працював та систематично зловживав спиртними напоями.

За даним фактом слідчим СВ Надвірнянського РВ УМВС в Івано-Франківській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121(умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, яка передбачає покарання на термін від 5 до 8 років позбавлення волі.

Правопорушник доставлений до Надвірнянського РВ УМВС та затриманий у порядку ст. 208 КПК України. У скоєному чоловік зізнався, триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Рятувальники надали ...

КОМЕНТАРІ