Ірина Романів взяла участь в урочистій посвяті в ліцеїсти першокурсників Львівського державного ліцею імені Героїв Крут

Ірина Романів взяла участь в урочистій посвяті в ліцеїсти першокурсників Львівського державного ліцею імені Героїв Крут

15.10.13 11:12 0 923
14 жовтня, на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку відбулася урочиста посвята в ліцеїсти першокурсників Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут. Участь в урочистостях взяла заступник голови облдержадміністрації Ірина Романів.

Вітаючи ліцеїстів та всіх присутніх на площі Свободи, Ірина Романів зазначила, що навчатися у такому закладі – велика честь, адже у ньому прагне вчитися молодь практично з усіх куточків України.

«Випускники ліцею – це не тільки понад півтисячі золотих медалістів, понад дві тисячі переможців предметних олімпіад, це – справжні чоловіки, справжні офіцери: мужні, сильні, розумні, – сказала заступник голови облдержадміністрації. – Для нас дуже важливо, щоб українська армія, вищі навчальні заклади Міністерства оборони поповнювався саме випускниками ліцею ім. Героїв Крут. Тоді українська армія, тоді Україна буде захищена, тоді будуть захищені матері і діти. Ми покладаємо велику надію на вас!» – додала вона.

Ірина Романів побажала всім злагоди, любові та здоров’я, а також дала ліцеїстам настанову: «Шановні крутянці – любіть свій заклад, любіть свій край, любіть Україну, любіть рідну землю, і нехай Божа Матір завжди буде з вами!» – наголосила заступник голови облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку понад 30 дітей ...
Наступна новина: В Закарпатській області до ...

КОМЕНТАРІ