За ініціативи Віктора Шемчука у Львові відбудеться інтегрований концерт «Відчинилося життя»

За ініціативи Віктора Шемчука у Львові відбудеться інтегрований концерт «Відчинилося життя»

15.10.13 09:01 0 847
14 жовтня, в облдержадміністрації під час прес-конференції з нагоди презентації нового Проекту «Відчинилося життя» організатори та ініціатори розповіли про концепцію та майбутні плани щодо реалізації Проекту.

Як зазначають організатори заходу, особливістю цього концерту буде те, що незрячі виконавці виступатимуть спільно з Львівським симфонічним оркестром для чиновників, керівників різних державних установ, людей, від який залежить їхнє благополуччя.

«Мені приємно, що організатори, які долучаються до Проекту, певним чином ламають стереотипи щодо можливостей та життя людей з особливими потребами. Зрячим людям не завжди зрозуміти безліч проблем, з якими повсякчас стикаються незрячі люди. Саме тому, на передодні Міжнародного Дня «білої тростини» ми хочемо зробити подарунок для усіх тих, від кого залежить подальша доля цих людей», – зазначив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук.

Своєю чергою Оксана Потимко наголосила, що їх підтримує чимало відомих українських виконавців: «Сашко Положинський пише пісні для незрячих людей, Кузьма Скрябін постійно привозить подарунки для наших учасників. Ми вдячні усім тим, хто долучається до підтримки цього проекту, адже співати з оркестром до Львова завітають солісти із різних куточків України. Саме тому цей концерт буде цікавим та захоплюючим», – сказала О.Потимко.

Нагадаємо, концерт відбудеться 14 жовтня, о 18.00 год. в Національному академічному українському драматичному театрі імені М.Заньковецької.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ