Богдан Матолич привітав працівників ДП «Львівстандартметрологія» з професійним святом

Богдан Матолич привітав працівників ДП «Львівстандартметрологія» з професійним святом

15.10.13 08:40 0 1016
14 жовтня перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників стандартизації та метрології і Всесвітнього дня стандартів.

У вітальному слові Богдан Матолич, зокрема, зазначив, що стандарти є надзвичай важливими у вирішенні проблем у торгівлі, захисті навколишнього середовища, розробленні ефективних соціальних ініціатив, у вдосконаленні програм безпеки і охорони здоров’я, покращення якості життя та розвитку економіки.

« важко уявити собі сферу діяльності, в якій би не використовувалися складові технічного регулювання – стандартизація, метрологія, оцінка відповідності. Вони є надійною основою захисту прав споживачів та стабільного розвитку держави»- підкреслив Б. Матолич.

Перший заступник голови Львівської ОДА побажав працівникам галузі впевненості у кращому майбутньому, економічної стабільності та процвітання, а також нагородив кращих фахівців ДП «Львівстандартметрологія» Почесними грамотами обласної державної адміністрації.

Також у рамках святкових заходів відбулася церемонія нагородження підприємств-фіналістів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг)- «100 кращих товарів України» у 2013 році, фіналістами якого стали 23 підприємства області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 90% слухачів ...
Наступна новина: Чернівці: ...

КОМЕНТАРІ