Рівненська область: за вихідні на пожежах загинуло двоє громадян

Рівненська область: за вихідні на пожежах загинуло двоє громадян

15.10.13 08:23 0 757
Перший трагічний випадок трапився 11 жовтня в селі Теслугів Радивиліського району. У власному господарстві під час пожежі загинув 86-річний громадянин Олександр. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. При обстеженні місця пожежі було встановлено, що між піччю і стіною була тріщина. В результаті високої температури, загорівся килим та розташоване поряд ліжко. Очевидно господар оселі самотужки намагався загасити полум’я, проте надихавшись чадного диму загинув на місці. Полум’я в будинку помітив сусід і одразу сповістив вогнеборців місцевої пожежної команди. Пожежу швидко ліквідували, врятувавши будинок.

Другий трагічний випадок трапився 12 жовтня в селі Залядино Володимирецького району. У приватному господарстві згоріла дерев’яна надвірна будівля. Під час огляду місця пожежі було виявлено труп брата власника оселі громадянина Валентина 1986 року народження, тимчасово безробітного. Попередню причиною пожежі фахівці вважають необережність під час паління. За словами сусідів, загиблий часто зловживав спиртними напоями.

Головне управління ДСНС звертається до всіх мешканців Рівненщини з проханням бути уважними та обережними у поводженні з відкритим вогнем, а також при користуванні опаленням, електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юриста ГУ ДСНС Львівщини ...
Наступна новина: Влада Москви: у ...

КОМЕНТАРІ